DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når man bliver mor, bliver man en helt ny person. Man har pludselig et lille barn, som man skal tage sig af og elske. Man kommer til at mærke hvordan ens kærlighed til barnet kun vokser og vokser. Mange mødre er helt enige om, at det er en mærkværdig og helt igennem fantastisk oplevelse at blive mor. Men der er også mange udgifter forbundet med det, både i form af penge, men også al den energi man bruger.

Når man er mor, skal man hele tiden være til stede og i gang, det kan godt være hårdt. Især når ens nætter går hen og bliver søvnløse, grundet en lille baby der ikke kan sove. Men Moonboon.dk har fundet en genial løsning på problemet. Moonboon.dk har et udvalg af smarte slyngevugger, som sørger for barnets gode nats søvn, samt mere energi til den nybagte mor.

Hvad er en slyngevugge og er den sikker, når babyen ligger deri?

En slyngevugge er en helt særlig vugge. Vuggen er lavet af et stykke stof med en madras i bunden, stoffet holdes udfoldet af en tværpind. Slyngevuggen monteres i enten loftet eller på en dørkarm. På denne måde er vuggen altså hævet over jorden.

Slyngevuggen er meget god til børn, som sover uroligt, fordi vuggen imiterer de bevægelser som barnet er vant til inde i maven. Derfor føles vuggen også meget tryg for barnet og det er let at få dem til at slappe af deri. Vuggen kan derfor benyttes fra den dag barnet er født.

Slyngevuggen er 100% sikker og kan benyttes af alle. Begge slags monteringer er lette at sætte op, især er løsningen med en dørkarm nem. Her køber man et karmbeslag, som også kan flyttes rundt på. Således undgår man også at lave hul i ens loft.

EFTERLAD ET SVAR