DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Omkring 14.000 danskere dør hvert år af sygdomme relateret til rygning, og disse sygdomme fører i alt for mange tilfælde til en alt for tidlig død. Disse sygdomme tæller fx hjertekarsygdomme, hals-og luftvejssygdomme og kræft. På grund rygning er der alt for mange familier Danmark over som må sige for tidligt farvel til deres mødre, fædre og børn. Og selvom vi alle godt kender disse forfærdelige konsekvenser, så er der stadig mange af os som fortsætter med rygningen. Men det er også enormt svært at stoppe, men nu har teknologien fundet frem til e – cigaretten, som helt sikkert kan hjælpe mange med rygestoppet.

Hvad er en e – cigaret?

E – cigaretten er, som navnet antyder, en elektrisk cigaret som skaber damp i stedet for røg. Denne damp genereres af e – væske, som man skal hælde i sin e – cigaret. Man kan få denne e – væske i flere forskellige smagsvarianter, så man ikke blot indånder damp uden smag. Smagsvarianterne tæller blandt andet mint, jordbær og sågar cigaretsmag.

Rygestop

Grunden til at flere kan skifte fra normale cigaretter til e – cigaretter, er at e – væsken indeholder nikotin, så kroppen stadigvæk får den mængde nikotin, som den var vant til, da vedkommende røg cigaretter. I takt med at kroppen har vænnet sig til e – cigaretten, kan man købe e – væske med mindre mængder nikotin, indtil man ikke længere har behov for nikotinen. E – cigaretter er endnu ikke godkendt som et rygestopmiddel, da man endnu ikke kender de langsigtede konsekvenser, men indtil videre peger de fleste undersøgelser på, at det er helt ufarligt at dampe.

Generer ikke familien så meget

Cigaretrøgen har ofte en tendens til at genere de mennesker som man omgås, og når man til dagligt omgås med sin kone og børn, så ender man med at genere dem. Desuden er det også farligt at indånde røgen selvom man ikke selv ryger, derfor sætter man også sine børn i farezonen, når de er i nærheden, når man ryger. Dampens lugt er derimod ikke nær så kraftig, og ens tøj lugter ikke på samme måde.

EFTERLAD ET SVAR