DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der kommer mere og mere opmærksomhed på, at det er vigtigt at tænke miljøvenligt og bæredygtigt. Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan lave et bidrag til miljøet. Det handler derfor om at finde nogle måder og vaner, der passer ind i din hverdag.

Det er f.eks. en god idé at starte med at shoppe legetøj og børnetøj mere bæredygtigt.

Led efter Svanemærket legetøj

Bæredygtigt legetøj er flere forskellige ting. Det er f.eks. legetøj, der er produceret af genanvendt plastik eller økologisk bomuld. Men det er også legetøj, der er Svanemærket og danskproduceret. Det er ikke altid til at vide, om legetøj er bæredygtigt, men som regel gør en virksomhed opmærksom på det i enten markedsføring, emballage el.lign. Ellers er det en god idé altid at lede efter Svanemærket.

Shop brugt legetøj og børnetøj

Der er ikke én rigtig måde at shoppe bæredygtigt på. F.eks. er det også bæredygtigt at shoppe brugt legetøj og børnetøj. På den måde giver du nemlig nogle gamle ting liv i stedet for at købe nye. Der er rigtig mange brugte børneting, der bliver solgt, som nærmest intet fejler. Derfor er der ikke nogen grund til ikke at shoppe brugte ting.

Det er ikke billigt at købe legetøj og børnetøj, men hvis du køber nogle ting brugte, så sparer du mange penge.

Køb børnetøj hos bæredygtige brands

Når du køber børnetøj, så er det en god idé at lede efter nogle brands, der har fokus på bæredygtighed. Der er nemlig flere og flere butikker og webshops, der har bæredygtighed som primære fokus. Det gør det nemt for dig at shoppe miljøvenligt. Hvis det er for besværligt, så risikerer du nemlig at miste din tålmodighed. Men du gør det nemt for dig selv ved at besøge nogle butikker, hvor der er fyldt med bæredygtige brand.

EFTERLAD ET SVAR