DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er nu andet år, at påsken ikke er som den plejede at være på grund af corona. Det bliver endnu et år uden de store påskefrokoster, hvor man samles venner og familie fra nær og fjern til hyggeligt samvær og med kram til alle dem man ikke har set i lang tid. Ja, endnu en gang står påsken i covid-19’s tegn – forhåbentlig er det også sidste gang.

Man kan godt holde en lille frokost

Smitten ser bedre og bedre ud og tallene bliver lavere for hver dag der går, og det hele virker mere stabilt end for nogle måneder siden. Antallet af mennesker man må forsamles med, er da også blevet hævet til 10 fra 5. Det betyder også, at der nok er mange der kommer til at holde nogle påskefrokoster, og hvis man bare tænker sig om, kan man da også sagtens have en god og sikker påskefrokost.

Hvis vejret er til det, er det naturligvis det optimale at holde det udenfor, med behørig afstand. Det er dog marts og Danmark, så der er en god sandsynlighed for at dette ikke er tilfældet. Det kan også sagtens holdes indenfor. Køb noget lækkert bordpynt og dæk pænt op med alt hvad der hører sig til at håndsprit og fornuftig afstand.

Bed om test fra dine gæster

Det kan godt lyde lidt voldsomt at bede sine gæster om at lade sig teste, men det er noget der stjæler en halv times tid af deres liv. Det er generelt bare bedre at være på den sikre side, og så kan man også have langt bedre samvittighed, hvis man ved at alle er helt corona fri. Så selvom det KAN være grænseoverskridende, så er der en god chance for, at dine gæster faktisk vil synes det er en fin ide, især hvis det er nogen du ikke lige ser hver dag.

 

EFTERLAD ET SVAR