DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Skal du holde en stor børnefødselsdag? Fylder barnet rundt? En børnefødselsdag som regel meget vigtig begivenhed i et barns liv, da det jo trods alt ikke har haft så mange fødselsdage endnu. Det er derfor vigtigt at man som forældre gør noget ud af at holde så god en børnefødselsdag som overhovedet muligt.

Læs med her for at få nogle gode råd til hvordan du sørger for at alt til børnefødselsdagen er præcis som det skal være og at barnet får sig rigtig god dag.

Hvor mange gæster kommer der?

Først og fremmest er det en god ide lige at spørge sig selv nogle meget praktiske spørgsmål, såsom hvor mange gæster der egentlig kommer til festen. Opdel gerne dette tal i hvor mange børn der deltager samt hvor mange voksne der deltager.

Svaret på det essentielle spørgsmål har stor indflydelse på for eksempel hvor meget mad du skal stille på bordet den dag, samt hvilke slags aktiviteter I kan lave i løbet af dagen. Hvis der ikke kommer mere end en lille håndfuld børn, er det for eksempel svært at starte en større rundbold kamp. Måske skal man i stedet for at prøve at arrangere en lille gemmeleg eller lignende?

Skal det være en temafest?

Børn elsker som regel at klæde sig ordentligt ud og det kan såmænd også være meget sjovt som forælder at have en undskyldning for at kunne trække i et gammelt kostume. Prøv at tage en snak med dit barn og hør dem ad, hvorvidt de godt kunne tænke sig en temafest – samt hvilket tema det så skulle være.

De fleste børn har en eller anden form for interesse, som de går op i lige for tiden. Det kan for eksempel være at dit barn er inde i en periode, hvor det er meget fascineret af pirater. I så fald kan i holde en god børnefødselsdag omkring temaet ’pirater’. I kan for eksempel arrangerer forskellige arrangementer der passer til temaet, såsom skattejagt eller lignende.

 

 

EFTERLAD ET SVAR