DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når familien trænger til at skifte mobiler ud, er der mange familier, som vælger at lade børnene arve forældrenes telefoner. Børn er blevet meget beviste, og stiller sig ikke tilfreds med at få de aflagte telefoner mere. Faktisk så kræver mange af de spil, som børnene vil spille, også at telefonerne er med den nyeste software og prossesor. Men hvordan køber i som familie telefoner bedst og billigst? Læs med her.

Mange teleselskaber er begyndt at tilbyde en eller form for familie abonnement. Hvilket betyder at jo flere telefoner og abonnementer, jo mere rabat opnår man som forbruger. Det typisk kun de større teleselskaber, som tilbyder denne form for rabatter, men flere lavprisselskaber kan faktisk også tilbyde lidt rabat, hvis der købes flere abonnementer. De reklamere bare ikke med det, og det kræver at du kontakter selskabet pr. mail eller telefon. Vores bedste råd, er at du ringer til kundeservice, og får en snak, f.eks. ved CBB, hvor du kan få en snak om kundeservice og priser på mobilabonnement ved CBB. Rabatten vil i de fleste tilfælde bestå i at det første abonnement betales til fuld pris, derefter falder prisen, og jo flere du køber, jo mere rabat. Typisk går det op til 5 abonnementer, da folk ellers bare kunne gå sammen og udnytte dette tiltag. 

Kundeservice betyder meget

Hvis tingene ikke fungere som de skal, er det alfa omega at kundeservicen fungere optimalt. I dag kan vi ikke klare hverdagen hvis telefonen er ude af drift, bare et par timer om dagen. En af de ting som lavprisselskaberne stadig lever højt op, er deres gode og hurtige service i telefonen. Lavprisselskaberne har ofte ingen fysisk butikker, og derfor kan holde priserne nede. Derfor må de også spille ekstra meget på parameter som både prisen og servicen. Netop mobilmarkedet i danmark er i voldsom konkurrence og det er kun de stærkeste som overlever.

EFTERLAD ET SVAR