DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Uanset om du står og skal indrette et børneværelse for første gang, fordi du lige har fået dit første barn, eller måske fordi dine børn ikke længere skal bo på værelse sammen, eller du bare mangler lidt inspiration til indretningen af et børneværelse, så kan du med god grund læse mere mere.

Vi har nemlig samlet nogle gode råd til dig, der gerne vil indrette det perfekte børneværelse til dit barn eller børn. Det er nemlig langt fra ligegyldigt hvordan man indretter værelset, i hvert fald ikke hvis man gerne vil have, at de har det sjovt med at være der.

Sørg for plads på gulvet

Der er nok en god sandsynlighed for at dit barn har en masse legesager, og det kan det kan være tillokkende at have en masse opbevaringsmøbler til kasser og lignende. Disse må dog ikke fylde for meget. Hvis dit barn skal have plads til udfoldelse, skal der nemlig være rigeligt med gulvplads, hvis de skal kunne udfolde sig. Det kan derfor være en god ide med hylder, hvor man kan sætte kasser og dermed få fri gulvplads.

Brug tapet i stedet for at male

Det kan være fristende at måle væggene blå på et drengeværelse eller lyserøde på et pigeværelse, og det er der da heller ikke nødvendigvis noget galt med, men i stedet for en kedelig farve, skulle du overveje noget børnetapet med motiver. Det kan fås med alt fra Disney prinsesser og Superhelte til blomster eller racerbiler, så uanset hvad den lille er til, og om det er en dreng eller pige, så kan du finde noget der passer – du kan finde et stort udvalg af børnetapet her

Drop væg til væg tæppet

Gulvtæpper kan være hyggelige, men det er ikke nødvendigvis det bedste til et børneværelse. I hvert fald ikke medmindre du har planer om at støvsuge det meget ofte.

Skidt og støv sidder meget lettere fast i gulvtæpper, hvilket kan højne risikoen for at barnet udvikler allergi. Lad det dog også være sagt med det samme, at med regelmæssigt rengøring, behøver du ikke bekymre dig om dette.

EFTERLAD ET SVAR