DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Drømmer I om at bygge jeres eget hjem fra bunden, så det bliver præcis, som I ønsker det? Det er et omfattende projekt, der kræver mange overvejelser, og derfor er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i sine muligheder. Her kan du få et overblik over de mest populære typehuse hos den moderne familie.

Længehuset

Længehuset er en klassisk, funktionel og enkel løsning. Det kan opføres på smalle grunde, uden at man behøver at fravælge en overdækket terrasse eller en integreret vognport – de kan nemlig placeres i hver sin ende af huset. Hver kvadratmeter udnyttes effektivt, og selv de mindste modeller har plads til en voksen- og en børneafdeling med hver deres badeværelse. Et længehus er en simpel og billig løsning, men på trods af det, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten, der er lige så høj som hos andre, dyrere boligtyper. En anden klar fordel ved et længehus er, at det kan bære enhver arkitektur, så I kan frit vælge, hvordan det skal se ud.

Vinkelhuset

En anden klassisk boligløsning er vinkelhuset. Vinklen gør det muligt at placere stuen lidt mere afsides fra resten af huset samtidig med, at sove- og børneværelse kan placeres i hver sin ende af huset. Med et vinkelhus kan man skabe en dejlig terrasse i læ fra vinden, hvilket skaber den perfekte lille solkrog på de lune sommerdage.
Vinkelhuset giver mange muligheder for arkitektur og indretning, da det ligesom længehuset kan bære det meste. Dermed kan man tilføje boligen personlighed. Hvis man ønsker det, kan man også tilføje en ekstra vinkel, så der er plads til en integreret vognport i den modsatte ende.

H-huset

Denne hustype er velegnet til store familier på frem eller flere, da den er ekstra rummelig. H-huset giver mulighed for spændende planløsninger, for eksempel separate børne- og voksenafdelinger. De to afdelinger bindes sammen af et centralt placeret køkken/alrum, der kommer til at fungere som familiens samlingspunkt. Med husets mange gavle, er der god mulighed for at integrere en carport eller lave en overdækket terrasse.

EFTERLAD ET SVAR