DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er altid sjovt at lege med dine børn, og du nyder tiden sammen med dem ligesom andre forældre. Men du kan godt få et ønske om at lege en leg, der giver mulighed for mere kreativitet. Måske leger i konstant den samme leg med dukkerne, og du forsøger at foreslå andre idéer, men de idéer virker dit barn ikke så med på. Måske er der andre måder, hvorpå i kunne få gang i en sjov leg? Vi kommer i denne artikel med et par råd, hvor disse råd inkluderer legetøj fra Djeco.

Kreativitet med maling

Her er en idé til en leg, hvor du også får mulighed for at være kreativ og ikke kunne dine børn. Det kan også være meget sjovt selv at kunne deltage mere aktivt i en leg end sædvanligt. Forslaget er nemlig at lege med ansigtsmaling.

Djeco har ansigtsmaling i mange forskellige farver, og det kunne være, at du kunne tegne dine børn. Det kan være en kat, en tiger eller noget helt andet. Du behøver naturligvis ikke være ekspert eller have prøvet det før – børn synes som regel, at det er sjovt ligemeget hvad. Du kunne også lade børnene tegne på dit ansigt bagefter, så de også får lov til at have det sjovt med det.

Gåture i skoven

Skoven er et dejligt sted at gå, og dine børn får muligheden for både at få frisk luft, men også få kigget på en masse forskellig natur. Det kan være, at i kan samle nogle forskellige blade og grene ind og lave noget kreativt ud af det derhjemme. Der er mange muligheder for leg i en skov. Men det giver også mulighed for gode snakke, og i har fri mulighed for at snakke om alt mellem himmel og jord. Skoven er et perfekt sted til det.

EFTERLAD ET SVAR