DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hos en moderne børnefamilie kan hjemmet hurtigt opnå kaotiske tilstande med legetøj, der flyder over det hele, som ikke altid når at blive ryddet op. Derfor er det godt at indrette sig så minimalistisk som muligt, så der opstår mindst muligt kaos. Det kan blandt andet gøres ved at organisere sine ting i skabe og andre opbevaringsmøbler.

Kombinér vitrineskabe, reoler og skænke

Indret dit hjem med reoler, skænke, overskabe, hjørneskabe eller vitrineskabe (de kan købes her: http://www.livingoodies.dk/shop/store-vitrineskabe-i-253c1.html). På den måde vil I kunne gemme alle overflødige elementer væk; alle de elementer, der skaber rod i hjemmet.

Samtidig vil I kunne gemme børnenes legetøj væk hurtigt, når de ikke leger med det. Hvis I køber de rigtige opbevaringsmøbler, vil I samtidig sikre, at de giver boligindretningen et ryk opad. Med andre ord kan de være med til at skabe atmosfære i hjemmet. Især hvis vi sammenligner med alternativet; et hjem fyldt med rod.

De fleste mennesker kender nok til problemstillingen med, at der er opbevaring i hjemmet. Det flyder ofte med forskellige ting og sager; bøger, dækservietter, forskellige nipsgenstande, souvenirs, fotos og andre ting, som ikke bliver brugt, da de har en praktisk grund til at være i hjemmet, men som alligevel ikke har noget grundlag for at stå fremme, hvor de kan ses, da det er sjældent de bruges.

Her kan opbevaringsmøbler være en yderst fornuftig investering. På den måde kan du gemme alle de ting, som du alligevel ikke bruger til hverdag, væk, og du vil stadig have dem lige ved hånden, når du får brug for dem — hvis der kommer gæster eksempelvis.

Sørg for at møblerne passer til den øvrige indretningsstil, så de ikke kommer til at skabe et kaotisk udtryk i hjemmet. Vælg de opbevaringsmøbler, som du kan lide, og gem de ting i dem, som du ikke har brug for i din hverdag.

EFTERLAD ET SVAR