DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Er man en af de studerende, som har prioriteret at have en bil under studietiden? Så ved man også, hvor dyrt det kan være at have en bilforsikring.

En bilforsikring er som regel baseret på hvor mange år, man har kørt bil, om man er førstegangsejer af en bil og listen fortsætter. Som studerende er man ikke nødvendigvis særlig gammel og forsikringen kan derfor være dyr. Sådan behøver det dog ikke at være.

Fordelen ved at have en bilforsikring

Hvis uheldet er ude, og man eksempelvis bakker ind i en kantsten eller får en bule i bilen, så er det ærgerligt at stå uden en forsikring. Hos mange forsikringsselskaber kan man faktisk godt få en bilforsikring studerende, som er lidt billigere end de andre.

Som studerende ved man om noget, at økonomien kan være en smule stram under studietiden. Derfor er det godt med en forsikring, som kan dække større skader.

Mange oplever dog slet ikke at få hverken buler eller komme ud for uheld. Det er nu stadigvæk en god idé at have en bilforsikring.

Man kan ofte betale lidt mindre om måneden, hvorimod man så i stedet skal betale en lidt større selvrisiko, hvis uheldet er ude. Det er for mange studerende en ideel løsning.

Økonomien skal holde

Hvis man har sin egen bil, så er det vigtigt, at man står som primær ejer. Dels så optjener man anciennitet, og de fremtidige forsikringer vil dermed blive billigere, hvis altså man kører pænt og ikke får en masse buler og skader.

Inden man vælger den bedste forsikring, skal man have et godt overblik over, hvad de forskellige forsikringsselskaber udbyder. Mange af dem har faktisk tilbud, som er rettet direkte mod studerende.

Derudover kan man som studerende samle alle sine forsikringer under ét selskab, og dette vil også gøre en bilforsikring lidt billigere.

Der kommer en masse frihed med en bil. Man er aldrig nogensinde afhængig af offentlig transport. Man er selv herre over, hvorvidt man vil komme fem minutter tidligere eller køre hjem, når det passer en.

Mange studerende flytter landsdel, og det kan være noget så besværligt at komme hjem til forældrene med offentlig transport, hvis de bor på landet. En tur i offentlig transport på tre timer kan nemt halveres i bil. Med fordelene ved i det hele taget at have en bil, så er en forsikring en fornuftig investering.

 

EFTERLAD ET SVAR