DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Julen er for længst skudt i gang. Det er ved at være sidste udkald, hvis du endnu ikke har fået købt de sidste julegaver. Det samme gælder mandelgaven.

De fleste danske familier spiser risalamande efter julemenuen. En ret baseret på hakkede mandler — pånær én; mandlen. Den, alle går efter, fordi den, når den bliver fundet, udløser en gave i retmæssig findeløn.

En gave, der matcher alles smag

Mandelgaven er en lille gave, som alligevel skal give værdi for modtageren. Derfor er det også sværere end som så, at finde en god mandelgave. Den skal nemlig indeholde noget, som alle bliver glade for.

Med både børn og voksne omkring spisebordet kan det dog ofte ende med at være en vanskelig opgave. Derfor er der mange familier, der køber to forskellige mandelgaver; én til ungerne — og én til de voksne.

Er du helt på bar bund angående mandelgaven, så får du herunder et par gode råd til, hvad du skal købe. Vi tager her udgangspunkt i både en gave til de voksne og de små.

En god mandelgave til de mindste

De yngste familiemedlemmer skal have deres egen gave, hvis de er så heldige at finde mandlen. Her vil et stykke legetøj ofte bringe glæde. Men det skal være noget legetøj, der passer til alle børn — både drenge og piger. Det kunne eksempelvis være et elektrisk løbehjul.

En god mandelgave til de voksne

Jagten på mandlen finder som regel sted efter julemaden. Her kan ens forspiste krop hurtigt få nok, og derfor anbefaler vi ikke, at du køber noget spiseligt i mandelgave.

Køb i stedet en eller to gode flasker rødvin, der kan gemmes, en god bog eller noget tredje, der ikke behøver at blive brugt med det samme. Det vil med garanti bringe glæde hos familiens voksne medlemmer.

Rigtig god jul.

EFTERLAD ET SVAR